Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Strona 5 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Odwrócił się i spojrzał na wilczycę z przerażeniem
- No tak zaraz zostanę zjedzony
Powiedział robiąc wielkie oczy
- I czy ja wyglądam na szpiega z taką figurą i futerkiem , jestem zwykłym samotnikiem szukajacym swojego miejsca na świecie
Powiedział ukazując suczką swoje idealne walory

Ostatnio zmieniony przez Meros dnia Pon Lis 17, 2014 7:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
Warknęła głucho.
- No, skoro widziałeś, że to tereny demonicznych, dlaczego zdecydowałeś się wejść? - poczęła go okrążać. Nadszedł czas pytań. Jeśli będzie uczciwy i opuści ziemie demonicznych, nic wielkiego się nie stanie. Jednak jeżeli nie... Będzie ciekawie. - No, kto cię przysłał? - pchnęła go jednym ruchem na starą skrzynię.
Miała centralnie gdzieś, co pomyślą sobie o niej inni członkowie sfory. Skoro oni tolerowali Merosa w swojej Sali Wspólnej - ich problem. Asyllum nie zamierzała się hamować i udawać, że jej to nie przeszkadza.
Asyllum
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
40
Asyllum
Zgrabnie odskoczył od skrzyni i usiadł
- Wiec po pierwsze miło mi poznać jestem Meros samotnik i nie jestem żadnym szpiegiem , co najwyzej jestem znahorem z zainteresowania a z reszta dla kogo mógł bym szpiegowac jak nie potrafię kłamać kurczę blaszka
Powiedział oczekując aż spanielka zacznie go bronic czy coś no miał nadzieje że spodobało się jej jego ciałko ... ale nie w sensie posiłku ..
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
- Możesz zostać samotnikiem i być pożarty przez kogoś albo być z nami. - odpowiedziała bezpośrednio i całkowicie ignorowała jego zaloty. Czemu akurat ona? Nie wiadomo. Ale na boga niech się rozpisuje ten ktoś kto gra tym samotnikiem, bo pomysłów na posty brak.
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
Zadumana, jak zwykle zresztą - przecież to jej nierozłączna cecha - wyrwała się z przemyśleń słysząc słowa padające bardzo blisko niej.
- Ach, tak, tak... Witam. - I na tym się skończyło. Nie interesowało ją w tej chwili nic. Ani głośne towarzystwo, męczące samotnika milionami pytań i dociekające prawdy. Nie, to nie dla niej. To idealne na głośnych bet. Nie dla Sénrís.
Sénrís Sezárið
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
63
Sénrís Sezárið
Spojrzał na spanielkę już ze spokojem w oczach
- Ale jeżeli nawet miał bym do was przystać jak miał bym to zrobić jeżeli nawet nie znam waszego stada , waszych zachowań i ogólnie nic o was nie wiem
Powiedział po czym wziął oddech i wstał
- Schroniłem się tutaj jedynie przed zimnem ale gdy zobaczyłem ciebie siedząca samotnie tak uroczą nie mogłem się powstrzymać by jakoś cię zaczepić a sądze ze ty mogła byś wiele nauczyć mnie o waszych zwyczajach i zachowaniach , mam rację ?
Zapytał czarnej suczki
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
- Czasami lepiej nie wchodzić do paszczy lwa. - odparła na jego słowa, gdy chciał się ogrzać. Każdy szuka schronienia, ciepła, miłości czy pokarmu, ale lepiej uważać, bo nie wiadomo na kogo się trafi.
- Nawet gdybym chciała cię nauczyć to nie wiem co by inni powiedzieli. Sama musze być ostrożna, bo mogłabym stać się zdrajcą. - odparła na jego słowa.
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
Zaśmiał się
- Wyczuwam w twoich słowach lęk , a jezeli dzieki twojej pomocy stado zyskało by nowego członka a ty niejako ucznia została byś zauważona przez stado z resztą jak widzisz nie wyglądam na takiego który mogł by wam zaszkodzić a wrecz przeciwnie , uważacie mnie za szpiega a co jezeli to wy zrobicie ze mnie szpiega i bede wam pomagac
Powiedział przyglądajac się bardzo uwaznie spanielce , była bardz interesujaca
- Wydaje mi się że tak silna grupa nie powinna bac sie jednego zajmujacego sie medycyna psa , czyz mam racje czarna nieznajoma
Zapytał
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
-Jesteś w błędzie. Nie obawiam się nikogo, ani niczego, ale informuje jakie mogą być konsekwencje pewnych decyzji. - powiedziała poważnie do niego. Nie miała ochoty nikogo nauczyć, ale jeśli taka byłaby wola stada? Zobaczymy co inni mają do powiedzenia.
- A kto wie może będziesz podwójnym szpiegiem i tylko działał na własną korzyść? Nigdy nic nie wiadomo. - dodała.
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
- Ostrożnie. Nie ufałabym mu - zwróciła się do Elilith.
Najwyraźniej biały próbował poderwać czarną, co dla As było zabawne. Nie porzucała jednak czujności. Kto wie, czy nie był to podstęp, dzięki któremu Meros miał zyskać zaufanie jednostki stada, co prowadziłoby do jego destrukcji.
Stała nieruchomie, uparcie obserwując psa. Teraz to Eil prowadzi rozmowę z obcym, ona przejęła pałeczkę. Może to jej szansa na pokazanie autorytetu i podjęcie słusznej dla stada decyzji? Okaże się.
Asyllum
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
40
Asyllum
Podszedł do niej nieco bliżej
- Z tego co wiem napewno macie swoje metody na sprawdzenie tego , a przyznac sie mogę ze byłem kiedyś leśnym lecz musiałem opuścić to stado przez moje wybryki . To znaczy bójki itp nie byłem zbyt grzeczny musisz po prostu zaufac mi na słowo że nie kłamię z resztą jak takie oczy mogły by kłamać taka suczkę a w dodatku , co dało by mi szpiegowanie waszego stada . Jeżeli bym szpiegował to napewno nie w tym miejscu i nie w taki sposób
Powiedział i ponownie posadził dupsko na ziemi
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
-Nie tylko ode mnie zależy. Ja widać inni też musieliby ci zaufać. Mnie tak łatwo nie przekonasz do siebie z kilku prostych powodów. - powiedziała uważnie do niego. Wysłuchała słów suczki.
- A jaką możemy mieć pewność, że np ja, ty albo ktoś z nas też nie zdradzi? Może on mówi prawdę, ale musimy się przekonać. - odpowiedziała do niej spokojnie. Skierowała ślepia ponownie na psa.
- Udowodnij, że chcesz być jednym z nas. A jak? To sam pogłówkuj. - odparła. Podeszła do Asy.
- Mniej na niego oko. - powiedziała prosząc o przysługę.
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
Podszedł do suczek
- Jeżeli był bym szpiegiem nie pozwolił bym byście zrobiły ze mna co chcecie , ale zgadzam sie na to jeżeli ma to udowodnic że nie szpieguje to proszę bardzo jestem do waszych predyspozycji
Powiedział siadajać przed nimi
- Innego pomyslu nie mam , nigdy nie byłem brany za szpiega byłem na niego po prostu za sexowny
Zasmiał się patrząc wciąż na nie
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
Siedziała cały czas, uważnie przysłuchując się całej sprawie.
- Ja w sumie nie mam nic przeciwko temu by usiadł gdzieś spokojnie i się ogrzał czy coś, trzeba go mieć po prostu na oku a chyba jest nas tutaj na tyle - rozejrzała się po całym zgromadzeniu, biorąc głęboki wdech i przy okazji ukazała się jej charakterystyczna blizna przy sercu.
Rozbawił ją też narcyzm przybysza.
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
12
Nova
- Nie mamy takiej pewności, oczywiście - mruknęła. Faktycznie, nie pomyślała o tym, że zdrajca może pojawić się wśród tych, o których o to nie podejrzewa. - Nie musisz mnie nawet o to prosić - dodała, po czym wpiła krwiste spojrzenie w postać Merosa. Warknęła cicho, pokazując mu, że ma się nie ruszać.
Ciekawe co wymyśli Eililth.
- Widziałam lepszych - prychnęła pogardliwie, kwitując jego wzmiankę o swojej aparycji.
Asyllum
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
40
Asyllum
Zerknął na wilczycę
- Ale żaden z nich nie potrafił by zrobić tego co ja , wiec nie wymadrzaj się demonico nie ty jedna potrafisz dogryzać . Czuje ze sama nie potrafiła byś wejść do wrogiego zgromadzenia bez obaw o życie a jednak ja to zrobiłem wiec nie myśl że boje się twoich białych kiełków
Wylazło coś z niego , jakaś wrogość i złość ale skąd się to wzieło skoro nigdy się tak nie zachowywał
- Em wybacz nie wiem co we mnie wstąpiło dziwnie się poczułem przez chwilę
Powiedział potrzasajac głową
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
Warknęła ostrzegawczo, po czym trzasnęła go łapą w pysk, zostawiając krwawą szramę.
- Bo ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie jestem totalną debilką. A teraz milcz, bo pogadamy inaczej. - rzuciła ostro. - I nie dam ci szansy jak Eililth, a od razu pokażę ci naszą salę tortur. Sądzę, że ci się tam spodoba - szepnęła słodkim głosem, uśmiechając się zjadliwie.
Zaczynało się robić coraz ciekawiej, choć perspektywa spędzenia pierwszych dni w odrodzonej sforze w spokoju, bez Merosa, nie była taka straszna. Nawet godna rozważenia.
Asyllum
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
40
Asyllum
Nova ze znużeniem patrzyła się na całe owe zajście i stanęła między tamtą dwójką.
- Co jak co ale według mnie z żadnego konfliktu, zwłaszcza w pierwszych dniach naszej sfory nie wyjdzie nic budującego - powiedziała do owej dwójki, warcząc.
Miała nadzieję że przynajmniej odrobinę uda się jej uspokoić sprawę, choć jako młokos w tym ciele jest traktowana z lekka no... jak młokos.
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
12
Nova
Oblizał się po czym wrednie się zaśmiał , czyżby klimat demoniczych udzielił się jego osobie ?
- Podoba mi się to a  widze ze przeraził cię fakt iż ktoś może być lepszy niż ty prawda  białasko
Powiedział śmiejąc się wrednie , zachowywał się jak by dobry i miły Meros zaczął znikać a pojawiał się jakiś wredny typek
- Wiec co dla mnie wymyślicie czekam
Powiedział do suczek
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
Zasłoniła własnym ciałem samotnika.
- Niech pokaże na co go stać. - warknęła w kierunku białej. Jeśli będzie trzeba sama oberwie, ale ona szansę nowym daje. Biała suczka zaczyna przeginać. Dla niej wszyscy to wrogowie.
- Kto wie może będzie potężny niż myślimy? - odparła spojrzała na samca.
- Udowodnij swą wartość i wydobywaj od innych psów z stad jakieś dla nas korzystne informacje, a jeśli ci się uda możesz sprowadzić nam jakiegoś gościa. - powiedziała oblizując kiełki.
- Nie jestem idiotą w przeciwieństwie do ciebie śnieżynko- warknęła słysząc w swoim kierunku słowo debilka.
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
Zaśmiał się i od razu na myśl przyszedł mu pewien osoobnik
- Och zdecydowanie mam juz kandydata  którego moze tutaj uda się zaciągnać  , ale chyba wiadomo ze nic za darmo jaka była by moja nagroda demoniczka spanielko . Wiesz dobrze ze nie ma nic za darmo w dzisiejszych czasach prawda
Powiedział po czym łapą lekko podniosł jej ucho a następnie je puścił

Ostatnio zmieniony przez Meros dnia Pon Lis 17, 2014 9:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros
- I w czym ty niby jesteś lepszy? W popisywaniu się? To dla szczunów - mruknęła, spluwając mu siarczyście pod łapy. Pysk Asyllum wykrzywił się w grymasie obrzydzenia. Gardziła Merosem, był dlań ohydny.
Zerknęła na Novę.
- Na pewno nie wyjdzie nic budującego, póki ten intruz tu będzie - odparła. Najeżona sierść na grzbiecie zaczęła opadać, odsłaniając kości obrośnięte czarnymi piórami, wystające z łopatek.
Wróg? A czym zasłużył sobie na jej zaufanie? Wkraczając na ich tereny? Nonsens.
- To twoja decyzja, Eililth. Jeśli coś pójdzie nie tak, jeśli nas wyda - to będzie twoja wina. Ja się pod tym nie podpisuję - burknęła, zbliżywszy swoją mordę do pyska czarnej, wwiercając krwiste oczy w jej ślepia. Po chwili odwróciła się, powracając na swoje stare miejsce na sofie, gdzie czekał na nią Damien.
Kiedy potrzebuję wsparcia, to ciebie nie ma, co?
~ Sama sobie poradziłaś~
Asyllum
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
40
Asyllum
Wilczyca była gotowa pomóc spanielce w razie czego, a jej oczy już zaczęły rozbłyskiwać tajemniczą niebieską energią, jednak na szczęście... Jest w porządku... Odetchnęła z ulgą i rozejrzała się po wszystkich, wreszcie wydobyła cudem będący tutaj sok i nalała go sobie do szklanki i zaczęła pić. Nie ma póki co szczególnego towarzystwa w tym miejscu. No poza jej dajmonem, który zresztą właśnie wyszedł spod stołu.
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
12
Nova
- Demony z takim młokosem sobie poradzą. Najwidoczniej jesteś białym tchórzem. - warknęła do białej. Wzięła za kark samotnika i za jego pozwoleniem na gg wyszła. NMMT
Elilith
Dorosły pies
Female
Liczba postów :
161
Elilith
Został wywleczony
Dorosły pies
Male
Liczba postów :
56
Meros